Ga terug
Print

Aardappelen met yoghurt

Gang bijgerecht
Keuken vegetarisch
Porties 2
Auteur Elsje de Ruijter

Ingrediënten

  • 4 aardappelen nieuwe, schoon geborstelde en in blokjes gesneden
  • 1 eetlepel komijnzaad
  • 2 tomaten
  • 200 ml yoghurt
  • ¼ eetlepel chilipoeder
  • 2 eetlepels verse koriander fijngehakt
  • zout

Bereiding

  1. Snij de aardappelen in blokjes (schillen is niet nodig en het scheelt in de tijd). Kook ze in 10 minuten gaar en giet ze af. Rooster in een droge koekenpan het komijnzaad. Meng in een schaal de in kleine stukken gesneden tomaten; yoghurt; chilipoeder; fijngehakte, verse koriander; het komijnzaad en zout naar smaak. Schep de aardappelen hier doorheen. Dien het gerecht warm of koud op.

Notities

Lekker met: Pittige bloemkool