Ga terug
Print

Penne di papa

Eten met Pomodori di mama (580 kJ).
Gang avondmaaltijd
Keuken Buitensport
Porties 2
Auteur Elsje de Ruijter

Ingrediƫnten

I:

  • 50 g paddestoelen

II:

  • 30 g pijnboompitten

III:

  • 200 g penne
  • bouillon voor een liter

IV:

  • 50 g parmezaanse kaas
  • 1/4 theelepel knoflookpoeder

V:

  • 1 l water

Bereiding

  1. Week de paddestoelen twee uur in een bodempje water.
  2. Rooster de pijnboompitten in een droge koekenpan. Breng een liter water aan de kook, voeg de bouillon toe en kook hierin gedurende 5 minuten de penne. Voeg de paddestoelen toe, kook door en zet de pan weg in een slaapzak.
  3. Giet de pasta na 10 minuten af in een andere pan of meteen in drinkmokken. Voeg zakje IV toe en roer door. Strooi de pitten over de pasta. Drink de bouillon bij de maaltijd.

Notities

Energie en gewicht per portie (in combinatie met Pomodori di mama)

ca. 2445 kJ (+ 580 = 3125 kJ)

165 g (+ 35 = 200 g)