Maak een beslag met bloem, boekweitmeel, melk, ei en zout.
Rooster het sesamzaad en roer dat door het beslag.
Maak een saus van zure room; sherry; citroensap en 2 eetlepels fijngeknipte bieslook.
Was de groene asperges, snij de houtige onderkant eraf. Maak de bosuitjes schoon en snij de groente in stukken van 3 cm. Verhit een paar eetlepels olie in een wok of braadpan en roerbak de groenten in 5 tot 10 minuten op halfhoog vuur net gaar. Voeg de zachte toppen iets later toe dan de rest.
Bak ondertussen 4 pannenkoeken per persoon.
Roer door de groenten sherry; sojasaus en citroensap. Breng op smaak met peper en zout.
Vouw de pannenkoeken in vieren en vul de zo ontstane buidels met de groente. Schep de bieslooksaus erover heen.
Voldoende voor 4 personen als hoofdgerecht, maar als lunch- of paasbrunch geschikt tot 16 personen.