Aardappelpuree
Abrikozen
Amandelen
Appelen
Arame (zeewier)
Bananenchips
Boekweitmeel
Bouillon
Brood -volkoren
- bruin
- wit
Cashewnoten(pasta)
Champignons
Chocolade - puur
- melk
- wit
Cornflakes
Courgette
Couscous
Cruesli
Dadels, ontpit
Drop
Einoedels
Eipoeder
Gebakken uitjes
Gierst
Griesmeel
Ham (uit blik)
Havervlokken
Hazelnoten
Honing
Jam
Kaas
- belegen
- Blauwschimmel (gedroogd)
- Parmezaanse
- Slankie
- smeerkaas volvet
- smeerkaas 40+
- smeerkaas 20+
Kaassaus
Kerriesaus
Ketjap (zoet)
Kokos
Kool
Krenten
Liga Evergreen
Linzen
Maïsmeel
Mayonaise
Melkpoeder (mager)
Mosterd
Mosterdsaus
Müsli met noten
Noten (gemengd)
- amandelen
- cashewnoten
- hazelnoten
- paranoten
- pinda's
- pistachenoten, gepeld
- studentenhaver
- walnoten
Olie
Paranoten
Pasta
Pijnboompitten
Pinda's
Pindakaas
Pistachenoten, gepeld
Polenta
Pompoenpitten
Prei
Pruimen
Rijst
Rijstmeel
Rookworst (vacuum)
Room
Rozijnen
Salami
Satésaus
Seroendeng
Sesamzaad
Slagroom
Sojabrokken
Spinazie
Stokvis
Stroop
Studentenhaver
Suiker
Sultana (koek)
Tarwekiemen
Tomaten - zongedroogd
- puree
Tonijn op olie, uitgelekt
Tortellini met kaasvulling
Tutti frutti
Vijgen
Volkorenmeel
Walnoten
Wortel
Ui
- gebakken
Zonnebloempitten
|
2240
840
2500
1110
306
2250
1455
6 (voor 1dl water)
915
930
1000
2600
230
2155
2220
2320
1375
880
1410
1835 (gemiddeld)
1250
1295 (gemiddeld)
1530
2480
2800
1535
1400
2100
1520
2604
1352 (270 per eetlepel)
1035 (235 per eetlepel)
1530
970
1720
460
1115
1045
810
1100 per zakje (250 ml saus)
620 per zakje (250 ml saus)
115
1780
1200
1295
1595 (335 per stuk)
1200
1300
485 per eetlepel
1520
5 per eetlepel
220 per eetlepel
1395
2525
2500
2600
2604
2830
2770
2600
1860
1800
3765 per dl (456 per eetlepel)
2830
1450
2130
2770
2525 (500 per eetlepel)
2600
1300
2325
1300
790
1450
1475
1500
1590 (1405 per dl)
1110
1620
2625 per zakje (125 ml saus)
315 per eetlepel
2540
1590 (1405 per dl)
1200
122
1415
225 per eetlepel
1860
1675
255 per stuk
1200
1600
295
1420
1885
935
1075
1315
1800
1320
1425
2800
2200
|