Go Back
Print

Andijviesalade met tutti frutti en feta

Gebruik overgebleven saus en marinade van de Spiesjes in het recept hierboven of maak het opnieuw (2 eetlepels olie, 2 eetlepels sinaasappelsap, 2 eetlepels sake, 4 eetlepels tamari, 1 eetlepel gembersiroop, 1 uitgeperste teen knoflook, een halve rode peper in fijne ringetjes gesneden)

Gang salade
Keuken veganistisch, vegetarisch
Porties 2
Auteur Elsje de Ruijter

Ingrediƫnten

  • 1 krop andijvie
  • 90 gram tutti frutti uit pot, uitlekgewicht
  • 100 gram feta
  • 1 handvol grofgehakte koriander
  • notenolie

Bereiding

  1. Laat de dressing (zie recept hierboven) zeker een een uur op smaak komen. Zeef vervolgens knoflook en peper uit de dressing. Snij de andijvie in smalle reepjes en was ze goed. Laat uitlekken in een vergiet. Snij de tutti frutti en de feta in kleine blokjes. Schep alle ingrediƫnten in een slakom door elkaar. Roer er eventueel nog wat extra notenolie door.

Notities

Wijntip: droge pruimenwijn van Waddendelicatessen