Snij paprika, wortel en perziebonen in 3 mm grote blokjes, blancheer wortel en sperzieboon in kokend water en laat ze goed uitlekken.
Prak de tofu met een vork in een kom fijn en meng er bloem, suiker, zout, sake, wortel, sperzieboon en paprika door.
Maak twee stukken kaasdoek vochtig en leg elk stuk op een sushimatje. Schep de helft van het mengsel op een matje in een reep van ongeveer 2,5 bij 5 cm. Rol de matjes stevig op en bind ze vast met een stukje touw. Leg de matjes in een voorverwarmde stomer en stoom ze 15 minuten op een matig vuur. Laat ze daarna tot kamertemperatuur afkoelen.
Breng de dashi op smaak met sojasaus, sake en zout. Verhit de dashi en kook daarin de cantharellen of shi-takes in 5 minuten gaar. Blancheer de spinaziebladeren. Ontrol de tofurollen, snij de uiteinden eraf en snij de rollen in vieren.