Print

Zalmforel met paksoi en noten

Gang hoofdgerecht
Porties 4
Auteur Elsje de Ruijter

Ingrediënten

  • 4 zalmforelfilets met vel
  • 1 stronk paksoi
  • 100 g gemengde noten
  • 2 el olijfolie
  • 100 g taugé
  • 1 el ketjap manis
  • peper
  • zout

Bereiding

  1. Bestrooi de zalm met peper en zout. Snij de paksoi in smalle repen. Hak de noten grof.

  2. Verhit een eetlepel olie en bak de zalm 2 min. aan de kant zonder vel. Draai de zalm om en bak 3 min. op het vel, totdat dit krokant is.

  3. Verhit een eetlepel olie in een wok en roerbak de paksoi en de taugé gedurende 3 min. Voeg ketjap toe en roerbak nog 2 min. door. Schep de noten erdoor en verdeel de groente over 4 borden. Leg er een stuk zalmfilet bovenop met het vel naar boven.

Notities

Lekker met rijst.