Ga terug
Print

Zoutezeepasta

Eenvoudige maaltijd, die goed te combineren is met een salade.
Gang avondmaaltijd
Keuken Buitensport
Porties 2
Auteur Elsje de Ruijter

Ingrediënten

I:

  • 50 g courgette of prei gedroogd

II:

  • 50 (zon)gedroogde tomaat , fijngesneden
  • 250 g spaghetti

III:

  • 1 blikje ansjovis in olie

IV:

  • 5 g provençaalse kruiden

V:

  • 7 dl water

Bereiding

  1. Verwarm het water met de groente. Voeg de inhoud van zakje II toe, roer de spaghetti los en laat alles 5 minuten koken. Plaats de pan op een warme plaats en laat hem nog eens 5 minuten staan.
  2. Snijd de ansjovis in het blikje fijn en voeg dit met de kruiden aan de hete pasta toe.

Notities

Energie en gewicht per portie

ca. 2680 kJ

210 g pp