Lekker en pittig. Houd wat heet water achter de hand, want de maaltijd moet beslist niet droog zijn.
Gang
avondmaaltijd
Keuken
Buitensport
Porties2
AuteurElsje de Ruijter
Ingrediƫnten
I:
170gaardappelsnippers
15ggedroogde ui
30ggedroogde courgette
30g(zon)gedroogde tomaat, fijngesneden
II:
2tlchilipoeder
1tlpaprikapoeder
1elgedroogde peterselie
15geipoeder
10gmelkpoeder
1tlzout
1/2tlknoflookpoeder
1/2tlnootmuskaat
1/2tlgemalen peper
III:
50gParmezaanse kaas
IV:
1lwater
Bereiding
Verwarm het water en laat de inhoud van zakje I daarin wellen. Plaats de pan op een warme plaats. Breng het geheel vervolgens aan de kook en laat het 5 minuten doorkoken.
Giet het vocht vervolgens grotendeels af, maar laat een laagje van een vingerdikte achter. Roer nu de rest van de ingrediƫnten erdoor. Strooi de kaas pas op de borden over het gerecht.