Over Eader Inhoud

Ideeën

 

We lopen allemaal wel eens met ideeën rond. Soms weten we ze te vorm te geven. Andere ideeën wachten nog steeds...

Gedichten

Ik ben wat aan het experimenteren geslagen met het visualiseren van korte gedichten. Vooralsnog verzin ik de gedichten zelf, maar ik ben van plan ook de gedichten van anderen in animaties te verwerken. Kijk voor een uitprobeersel hier.

Gratisoptehalen.nl

Een ander idee heeft zijn beslag gekregen in een website voor overbodig geraakte spullen, die te goed zijn om bij de vuilnis te zetten

De website is online sinds najaar 2000. Per ingang van februari 2009 heeft TotZ-IT (voorheen: Inform) het beheer van de website volledig overgenomen en is er van mijn kant geen bemoeienis meer mee.

Gratisoptehalen.nl loopt goed. De website voor gratis spullen, die Eader in samenwerking met Inform opzette, krijgt dagelijks rond de 1000 bezoekers. Het aanbod variëert van een elektrische typemachine tot een tweetal lieve, tamme ratten.

Over gebrek aan media-aandacht kunnen we niet klagen. Stukjes over gratisoptehalen.nl verschenen onder andere in de Volkskrant. Lees een aantal recensies op deze site.

Aandacht was er ook van de zendgemachtigden. Helaas kan ik dat hier niet laten horen, maar het jongeren-radioprogramma Q the beat, middengolf 1224 AM, had op woensdag 21 maart 2001 de primeur. Om acht uur 's morgens! Zaterdag 6 april 2002 was gratisoptehalen te gast bij het radioprogramma Cappuccino.

 

 

 

Gratisoptehalen.nl:

  • Bezoekers
  • Persstemmen
  • Externe links:

  • Gratisoptehalen
  • TotZ-IT
  •   Top